JÚLIUS 15. – Új “nemzeti dohányboltnyitási” ünnep a fülkeforradalomtól!

Pirosbetűs nap, persze csupa-csupa Anchor Jack betűvel írva, szigorúan az “arculati kézikönyv” szerint! Ok az elégedettségre, ünneplésre!

Nemzeti ünnep!

Hallelúúúúja! Végre! Ezt a várva-várt napot is megértük! A sok fránya fanyalgó, meg persze ellenzéki (fúj!) ellendrukker ellenére hétfőn virágba borulhat a haza, örömkönnyekkel telhetnek fel a kicsinyke könnyzacskók! Megvédtük, megóvtuk ellenségeinktől a nemzet dohányárudáit! Hivatalosan is kezdetét veszi a nagy össznemzeti HURRRRRRÁ, bezárnak a velejéig romlott múltat idéző és szimbolizáló trafikok és dohányárudák, és helyükre lépnek a hófehér kirakattal ki- és be-láthatatlan, korhatáros gurgulával ellátott elit üzletek. Immár kézzel tapintható, hogy:

Mutyiország megújul

És ez még csak a kezdet! Nem, nem szabad tamáskodnunk, pesszimistán legyintenünk, mert hamarosan minden megváltozik! Mert VALAKI a fejébe vette, hogy minden, minden megújul, hogy nem lesz többé semmi úgy, ahogy rég volt, a “zelmúltnyócév” tengelytörő idejében! Legyőzzük az EU-t, le az összes kifogással és ellenvetéssel élőt, megvédi nemzetét az új RETTENTHETETLEN!

Jobban teljesít

Miért is volnának, lehetnének kétségeink! Az ország nevet, rendszert, arculatot, törvényeket váltott, a régi “pártfunkcikat” kicsinálták, helyükbe kizárólag keresztény elveket valló, le- és el-kötelezett vazallusokat betonoztak, a demokrácia szent nevében – ámen!

Memzeti suzuki

Van már nemzeti autónk, nemzeti fejlesztési ügynökségünk, nemzeti adóhatóságunk, nemzeti közlekedési hatóságunk,  nemzeti pénzintézetünk, nemzeti fogyasztóvédelmi hatóságunk, nemzeti rehabilitációs és szociális hivatalunk, nemzeti kulturális alapunk, és immár nemzeti dohányárudáink, jöhetnek a nemzeti gyógyszertárak, a nemzeti italboltok, a nemzeti pékségek és tejhörpintők…

Nemzeti otp

Aztán, talán idővel  nekilendülhetnek a nemzeti multik is… persze, ők is,  mindannyian, csupa-csupa Anchor Jack betűvel írva, szigorúan az “arculati kézikönyv” szerint! Valahogy így:

Nemzeti Tesco

Idősebb olvasóink még emlékezhetnek Kovács Jánosra, pontosabban Medveczky Medvére, még pontosabban Micimackóra, aki közvetlenül azelőtt, hogy valami eget rengető tettet hajtott volna végre, egy tuskóra zöttyent és hangosan így morfondírozott: GONDOLJ, GONDOLJ, GONDOLJ! A csoda nem maradt el!

mm

És ez a nép, persze, természetesen most már, mint nemzet, egy emberként kiált az ég felé: Nyilvánulj meg nekünk, Mester, ki vagy a… És lőn július 15-től teljes program, project és diadal a minderről mit sem sejtő, gomolygó füstfellegekbe burkolódzó fiatalok mentén, a tüdőgyógyintézetek és iskolák közelében!

Mutyiország

A hon határát átlépőket valami különös gerjedelem járja át, szemlélve ezeket a frappáns “vizeldére hajazó bodegákat”, az émelyítően szofisztikus feliratokkal, meg a zseniálisan odatervezett “T” betűvel! …csupa-csupa Anchor Jack betűvel írva, szigorúan az “arculati kézikönyv” szerint!

Fürkésző szemekkel, sunnyogó törtmagyarságukkal próbálják megfejteni “sógoraink” a becsinált ablakokra raggatott papírfecnik, tacepaók értelmét, melyeken NYITVA feliratokat szárít a júliusi szél… csak azt nem értik, hol a bú-bánatban lehet cigit venni Magyarországon?

ajka_normal

A nemzeti dohányárudákat pedig nagyon-nagyon megszerették a magyarok, mert ez a dolguk! Már nem beszélnek a pályázatok mutyizásáról, a munka és jövedelem nélkül maradt korábbi trafikosokról… Az elfogadás szép példája, hogy lassan, de biztosan növekszik a “páciensek” száma kerek e hazában!

A szó maga egyébként engedelmest jelent! Szép szó. Csak egyféle módon értelmezhető! És ez így van rendjén!

KÉRDÉSEK

Ugyan, miért is ne volna okunk, az ünneplésre!? Tessék végre megérteni, hogy az egyes szám első személy megszűnt! Minden, ami itt történik, többes szám első személyben történik! De… még gondolni sem szabad arra, hogy:

elkúrtuk