PÁPAI LESSZNEMULASS – Kövér az övéi közt (hamárottjárt) démonizál

Mielőtt valaki gyanútlanul azt gondolná, hogy Budapest a mi hazánk fővárosa, ahol az igazság, meg a lakozik, sietve leírjuk – és nem csak az Airport Hende miatta nagy dolgok Pápán történnek egy ideje! Írjuk pedig ezt akkor is, ha ezzel súlyosan vétünk Felcsút megkérdőjelezhetetlen nagysága ellen, ugyanakkor, hogy azt is tudjuk, két Pápa van! Azon a fertályán, ahol a mindenható lacakultusz festi narancsszínre a mindennapokat, a minap gyönyörűséges ünnepséget tartottak. Írhattuk volna egyszerűen, hogy a házelnök hazaugrott, de ki tudja, azért hány év jár?

Szóval, ez a derék Kövér ember hazalátogatott Pápára, – az ő, meg Gyurcsány Ferenc -ajajajjj- szülővárosába -, s ha már otthon járt, felkereste a pápai polgári kört. Pápa hálás település, meg a jelek szerint, ott még nagyon megéri némi polgári kört fenntartani. (…) Tagjai nyilván változatlanul hisznek a szeretet, meg az összetartozás erejében, tudják, mikor van itt az idő, egytől egyig jobban teljesítenek és, ha kell, megvédik magukat. Naná, hogy ők Magyarország! Ki más!?

Kövér László, ha már odahaza járt, tartott egy frappáns elővezetést aktuális teóriájáról. A magvas előadás lényege a leginkább abban domborodott ki, hogy szerinte “rosszabb hangulatú kampányra kell készülni, mint amilyen a 2002-es volt”. Pedig, ha valaki, Kövér igazán tudja, milyen volt az a kampány, amit személyesen ő baltázott el, utóbb elkeseredetten kimagyarázott köteles beszédjével! Nehéz volna elfelejteni azokat a hervadt szóvirágokat, melyekkel az általa megcélzottak számára a pince egy eldugott helyiségét javallotta a lottyadt bajszú politikus. Kötél, meg szög, no meg némi szándék, és a boldog fideszes fényre derül. Ennyi volt az akkori recept.

169050_179270712110769_100000835239472_371772_6354895_n

A mai lendület talán ennél is elkeserítőbb. Kövér, ez a hazánknak pereputtyostul már majd száz közmunkás havi jussából viruló közeltartott, tudni véli az ádáz ellenség minden mocskát. És ahogy szeretett diktátora a minap a szuronyos puskák előtt tanította, mozgósít, harcra hív, megvédetni pökhendi hatalmát.

Talán nem bízik a palotaőrségnek a minap berendelt vagonnyi éleslőszerében? Nem bízik az eszement módon kiépített vazallusi rendszerében? Vagy, csak úgy beidegződésből fél? Rosszul alszik, mint a hóhérok általában? Ki tudja? Mindenesetre az övéi, ott a körben nagyon tapsikoltak! Alig akarták hazaengedni… ez volt a pápai “lessznemulass”!

“A házelnök, az elkövetkezendő hónapokban még a 2002-esnél is durvább lejárató kampánytól tart. Mint mondta, az ellenzék mindent el fog követni annak érdekében, hogy elterelje a figyelmet a lényegi dolgokról és az érzelmekre, a gyűlöletre próbáljon építeni. – 2002 morális és lelki mélypont volt. Az után a gyalázatos fekete kampány után azt gondoltuk, ennél nem jöhet rosszabb, de azóta bölcsebbek lettünk és a bajai videóhamisítási botrány után már nem gondolom azt, hogy van olyan mélység, amit a baloldali ellenzék alul ne tudna múlni. Mégis azt remélem, hogy a józan mértéktartás valamennyire korlátozza őket és ennek a videóhamisítási botránynak a kudarca – amiből végül is ők jöttek ki vesztesen, nem pedig a Fidesz, amit szerettek volna hamis színben feltüntetni – kissé óvatosabbá teszi őket – fogalmazott Kövér László.”

 “Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta, hogy most az összegzés és felkészülés ideje van, hiszen legkorábban jövő áprilisban lesznek az országgyűlési választások. – A kormányváltáskor, 2010-ben a szakadék széléről kellett visszarántani az országot. A Fidesz minden területre kiterjedő mély válságot örökölt: a gazdaság totálisan visszaesett, a munkanélküliségi ráta rekordmagasan állt, eladósodott az állam, az önkormányzatok, a családok a devizahitelek miatt, eltörölték a családtámogatási rendszert, a rendőrség, a titkosszolgálatok és az ország morális csődbe kerül. Amikor az ország mai teljesítményéről beszélünk, tisztában kell lennünk azzal, hogy honnan indultunk. Így pedig elvitathatatlan, hogy Magyarország jobban teljesít.

Bla, bla, blablabla, bla, bla…

5283c25278687

9475449c8592b4e6d5b2d89da627eb5e

A pinceklubban, ott Pápán, lehettek vagy százan. (Az mti szerint félezren…) De vajon, mit csináltak eközben a többiek? Azok a pápaiak, akik nem részesülnek a polgári kör mannájában, sőt, esetleg… netán a gyurcsányi mentalitás hívei??? (!!!!!)

Nem, nem találják ki! Nem tüntettek, nem tiltakoztak, odahaza fagyoskodtak a fűtetlen lakásban, kevés kenyeret majszoltak némi hús emlékével…