CINI, & BUBU – szeressük egymást gyerekek!

A közvélemény-kutatások (sic!) szerint az éppen regnáló kormánypárt igen jelentős szavazótábort szerzett a fiatalok körében! Nem kell ezen csodálkozni, felénk a tizenöt – tizenhat évesek egyszerűen bomlanak, ha meglátják az ő Orbán Viktor pajtásukat! Amióta Kövér Lackó lemackózta magát, egyre többen viselnek némi kötelet a kabáthajtókájukra tűzve, s kevés kivételtől eltekintve, szinte minden srác Rogántóni szeretne lenni, ha felnő! Állítólag a csajok közt újra divat a kócos fogsor, és persze a hozzá dukáló söprű-szőke sörény! Hol vannak már azok az idők, amikor a nemzedéki ellentétek miatt egyszerűen elfordult az ifjúság a képviselő taták, meg anyókák láttán? Ki volna képes visszaemlékezni azokra az időkre, amikor a parlamenti közvetítéseken a szereplők megállás nélkül igazgatták protéziseiket?!

Ugyan kérem, itt mindenki dinamikus, fiatal és persze demokrata… Azért akadnak csak köztük elenyésző számban kopaszok, meg ápolatlanul szőrösek, mert a seggig homlok, meg a borosta végtelenül macsós, és legyünk őszinték, erre buknak a kölykök! A pocak, meg a toka pedig mindössze a jobban teljesítés kísérőjelensége!

Ebben a világban nyilván senkinek nem jelent problémát, ha egy öreganyám korabéli, enyhén túlsúlyos, narancsbőr ligetekkel tarkított, tejeszacskókkal feltuningolt nőstény egyed, az ő viruló mókuskáiról zsezseg. Amik persze jól láthatóan, mintegy piedesztálra emelve jelennek meg nagycsoportos gyermekeink fejlődő szempárja előtt, ha netán szörfözni támad kedvük két mackókaland között! Mert kérem, ez most Guinness rekord! Világszám!

aaaaa

Igazi attrakció, ilyen még nem volt, nem van, nem nincs! Szóval ez a szolidan is csak kimustrált tehénnek nevezhető egykor szebb napokat elfuserált díva, megirigyelve Donatellácska és az ő felülmúlhatatlan Tündi mamijának sikerét, fali naptárat készíttetett, mely igen jelentős mértékben emelheti majd az amúgy sivár autószerelő műhelyek és dobbantós fabudik falát! Mert ő bizony megmutatta! Ne tessék találgatni! Ilyen a világon csak egyetlen akad, az ő korában erre a barbárságra még senki nem veselkedett őelőtte! De, hogy teljes legyen a gyönyörűségünk, Zalatnay Sarolta változatlan minőségben ontja magáról e rengeteg bájt és persze a kecs zöngéit, ő bizony most is, mint mindig, mindeddig, mindenkinek csak CINI!

bbbbb

Matuzsálem Barbie, üde virágszál a kufircálók végtelen pázsitján!

Nagyapók, apukák, fiak és unokák örömére ő a mi Cinikénk, a maga végtelenül otromba valóságában! Lehet őt szeretni, mert mostantól e becses portéka bárki számára elérhető, és van olyan végtelenül őszinte, mint egykor Faludy Gyurci az ő Fannikájával, kicsit ráncos és kicsit kókatag valóságában! Aki ráadásul azonos volt Faludy György költőóriással, már, ha lehet hinni a rossznyelveknek!

dddddd

Ez az ország, Magyarország lassanként az örökifjak hazája lesz, nem csoda hát, aha a hatalmasságok mindegyikét odaadó örömmel imádják gyermekeink! És ugyan miért ne tennék? Értük dobban a fidesz szíve, nekik, gyermekeinknek terem itt a jövő, a biztos elhelyezkedés, a boldog gyermeknevelés minden ígéretével! Ugyan, miért is akarnának innen elmenekülni fiaink, lányaink!

Ez itt Payer Öcsi, meg Presser Pici hazája, az aktuális ítészek legszebbike Szikora Robi, néhai fegyvertársa Fenyő Miki, a rizirozoga Kordagyurci, meg az ő édesen bakfis Klárikája, hogy csak az éppen eszembe jutó zsenge hatvanasokat, hetveneseket soroljam! Nincs mese, nekünk is éppen erre van szükségünk!

Szombathelynek is meg kell újulnia, s ugyan ki más lehetne, akiről tinédzser leánykáink álmodozhatnának, mint BUBU, aki bizony macsósan kopasz, mackósan tokás és pocakos, sőt, legújabban trendi szemüveget is visel, ami, tudják, ha kisüt a nap besötétedik, ha árnyékba húzódik, kivilágosodik boldog viselője orrán! A rossznyelvek – a balliberális csürhe bértollnok képviselői, fúúúúj – persze rögtön és nemes egyszerűséggel lerövidlátózták a mi BUBUnkat, de kérem, ő eddig és ezután is minden Szombathelyen élő kedvence volt, van és lesz!

eeeeeee

( Mindezt csak a miheztartás végett szögeztük le, meg mert szerettük volna tutira megúszni a kiszabható bűntiket, és csak a pajkosság kidomborítása, az irónia kedvéért merészeltük közös írásban megemlíteni városunk mindentfelavatnikész, mindenbensegítő hősét, holmi Faludygyurcival, Zalatnaycinivel, Presserpicivel… Magyarországon minden fiatal Gyurci, Cini, meg Pici szeretne lenni… ha nagy lesz! )

És persze a közvélemény-kutatások szerint ő az egyértelmű befutó a magyar fiatalok között! Mindenki BUBU szeretne lenni, éjjel látó agylokátorba bújva, kórházi védőfityulát viselve, vagy éppen sárga kukás lájbiban! Mert BUBU – valljuk be fanyalogva –tényleg a legeslegesleges legjobban teljesít!

Akárcsak CINI, meg a többiek!