AVATÓBESZÉD 28 PAD FELÚJÍTÁSA ALKALMÁBÓL – Á la Puskás Tivadar…

Tisztelt, őőőőő szombathelyi pol polgárok!
Kedves, az újjá/választásunkra nyilván gondolkodás nélkül is őőőő elszánt városlakók!
Felebarátjaim, mindezek után tehát! őőőőő

Elégedett szívvel állok, állok itt, a Perintparti Sétány felújított padjai közt, (ahol, szinte biztos, hogy egykoron, őőőőő Szent Márton is megpihent,(sic!)) s amint a piros és zöld desz deszkákon végigsimít a tekintetem, eszembe ötlik, őőő, mennyi komoly tervezés, álmodozás előzte meg ezt a munkát, is, amelybe végül, végül sikerült lelkes nézőként bekapcsolódnunk!

001

És bár a munkálatokhoz elfelejtettünk hozzá hozzájárulni, úgy érezzük, őőőő, mégis a miénk az ünneplés joga, az öröm, mely felőlünk az önök, önök irányába terjeng, őőő s legott visszaüzen felénk!
( Az ikszet kérjük a nevünk mellé, ahogy a püspökú…. plébános úr mondta! )
Így szoktuk ezt mi, valljuk meg, meg, nem kis elfogódottsággal! Kihúzzuk magunkat, s bátran ünneplünk bármit, őőő, amihez az égvilágon semmi közünk!

Nyiszáljuk a trikolort bátran! Mariskámmal pedig különösképpen! Ámen!

Kedves lakótelepiek! Mielőtt őőőő, rátelepednének ezekre a felújított padokra, amiket természetesen a jobban teljesítő kormányunknak köszönhetnek, őőőőőőőőőő kérem idézzük fel együtt, és véssék jól az eszükbe jóságos, jóságos vezérünk örökbecsű mondatait, melyeket a minap volt szíves elénk tárni, valahogy így:

„Nem szabad, hogy az emberekben egy hamis kép éljen a jó királyról, akinek rossz tanácsadói vannak, mindenféle gyerekrabló, adócsaló és okirat-hamisító börtöntöltelékek, miközben ő makulátlan marad.”

003

Hende Csaba, őőőőőőőő a mi lángelménk és lángoszlopunk szavait szeret, szeretném ném most kiegészíteni, úgy is, mint e gyönyörűségesen felújított padok őőőőő, tiszteletbeli gazdája, a nyilván makulátlan négy esztendő polgármestere. Én. Mert én is úgy gondolom, őőőőő, nem szabad, hogy az emberekben hamis kép éljen!

Szégyen és gyalázat, hogy Ipkovich György nyolc évnyi polgármestersége alatt felvállalta és felújíttatta a belváros magját, a Fő teret. Becstelen ember ő, mert a szombathelyiek több évtizedes álmát, a színház intézményét és épületét nem csak megálmodta, de az ország színész óriását felkérve, annak megvalósulását is elérte. Gyalázat, hogy megújult a szombathelyi vasútállomás, hogy elkészült az Aréna Savaria, hogy elkészülhetett az Iseum, mely az évezredes város világhírű jelképe…

Nem sorolhatom, ennyi is elég! Elég…. Ezekért a tetteiért bártan kijelenthetjük, őőőő hogy Ipkovich György egy becstelen ember! Mi más! Más. Kérem, nézzenek körül és lássanak tisztességes, igaz, igaz, igaz keresztény embereket, akiknek makulátlanságához őőőő, nem férhet kétség! Itt vannak az én hűs, hűséges gyermekeim! Marton Zsolt, Szakály Gábor, és a legkedvesebb, Lazáry Viktor, aki annyiszor volt hajlandó vizeletmintát adni, őőőőő ahányszor csak ráértek a médiák képviselői, ezzel is bizonyítva, hogy életében őőőőőőő, még egyetlenegyszer sem sikerült kur, kurvák közt kábítószert szippantani egy nevezetes bárka fedélzetén.

002

Tisztelt szombathelyi polgárok! Őőőőőő, Kedves, a választásunkra nyilván gondolkodás nélkül is elszánt városlakók!
Felebarátjaim, tehát!

Huszonnyolc pad előtt állva, bátran és önfeledten jelentem, őőőőő, Szombathely polgárai ismét sokkal gazdagabbak lettek.

Tapasztalatokkal mindenképpen…

Maradt még néhány napunk a nagy alkalomig, addig a napig, őőőőő, amikor e padok előtt újra összegyűlhetünk, hogy, hogy, hogy szeretett vezérünk, Hende Csaba is átadhassa, újra, újra, ugyanezeket a padokat.
… még október 12. előtt őőőőőőőőőőő, bizonyára …
………………………………………………………………………………

Újsághír:

wHétfőn délelőtt egy zöld és piros lécekkel, valamint mindenféle szerszámmal megrakott kisteherautó gurult be a Perintparti sétányra.

A helyszínen megtudtuk, hogy a körzet városi képviselője, Czeglédy Csaba saját pénzéből újíttat fel 28 padot és festet le egy játszótéri hintát.
Kampány ide vagy oda, a környéken lakók ismét gyarapodnak…