OLIGARCHA HÓZENTRÓGERBAN – Simicska kőlevese, meg az illanó II/III

Akik komolyabban művelik a testbeszéd leleplezését, nyilván sikoltozni kezdtek Lajos legújabb képein. Hogy a fotók ráadásul Vas megyében készültek, a földesúr birtokán, még inkább felajzották a helyieket…

Nyilván senki nem emlékszik rá, amint Orbán érkezésére várva kicsit keringetni kényszerültek – pár száz km…- anno a konvojt, míg nagy nehezen előkerült a kisteherkocsi slusszkulcsa, vele a sofőr, s az izgő-mozgó óriásplakát eltűnhetett a szálloda parkolójából, azzal a magvas felirattal, mely szerint SIMICSKA LAJOS KÖSZÖNTI RÉSZVÉNYESEIT ÉS ALATTVALÓIT!

001

A hózentrógeros oligarcha efféle tevékenysége – a köszöntés – komoly megpróbáltatás elé állította a rend éber őreit.

Volt jézusmáriamitszólmajdaviktor!

Aztán egy későbbi szövegfoszlány miatt zavaros lapeltűntetési pánikba kezdett Szombathely polgármestere. (Aki mentorától mindent eltanult a jobbágy szerepkörről!) Akkor éppen az volt elviselhetetlenül igaz, hogy ORBÁN ÉS SIMICSKA SZÉTLOPJÁK AZ ORSZÁGOT! A mondatok, szövegfoszlányok találtak és süllyedni is kezdett mindenféle rakomány. (A dolgok kiötlőire lehetett mindenfélét kiabálni, de csak mert a politikai NOBEL még várat magára!)

Amúgy, akad még, aki előtt a fenti kijelentés kérdőjeles változatban is előfordul?

Most itt ez az édes pocakmaci az ordenáré nadrágtartóval, meg a köztesen kibuggyanó hájjal, s a nép csak zsibbad, midőn beharangozzák a legeslegújabb turpisságot. Persze a legváratlanabbul! Naná! Nyilván ledermedt Orbán, hogy mozdulni sem bírt: Simicska elindul Navracsics koncáért!

003

Mert mi kérem akkora b……k vagyunk, hogy persze ezt is megkajáljuk!

A mit sem sejtő Orbán, meg az egykori iskolatárs, a hosszú bájtok éjszakájának álruhás apehvezére; túllépve a rubicont, most éppen egymás ellen küzdenek. Ollé!

S lám, a Lali, a hózentrógeros most előlép a legütősebb kártyával, beleugat a kétharmadba és majd fütyülni méltóztatik, mint egy szamovár, hogy Viktor táncolhasson, persze neki. A dolog olyan mélységeket borzol, hogy lassan a VV7 élő adásában is megállná a helyét. Kilencmillióan beszopják, mert ez a dolguk! A maradék…

004

Simicska Lajos főzni készül, méghozzá kőlevest, s míg az alapanyagokat összekürtölteti, elillan a kétharmad, a nevezetes fölény! Bevesszük? Ugye, ennyire hülyék azért nem vagyunk?
Ott, ahol még azt is előre leírták, mikor derül ki – nahát! – Pali bácsi áldoktorija, ahol forgatócsoport kísérte – véletlenül – a debreceni rockercsávót a Jagger-Richards duó elé, stb. stb. stb. ahol a forgatókönyvek mellett mindig lapul legalább tizenöt vészforgatókönyv…

szóval, komolyan akad, aki elhiszi, hogy éppen Simicska doktor teszi a kavicsot a verkli közepébe?

U.i., mint rendesen!
Ha valakit mindezek után még érdekel, röviden összegeznénk a kőleves receptúrájáról tudható infókat. Szóval: adott a fazék, benne a lötty, leginkább víz, meg az alján a jókora kő. A rafkós szakács ehhez szerzi be a kiegészítőket, melyek nélkül max Perint főhetne heves lángon, végül a kő távozik, a szakács meg jót röhögve belakik a kondér tartalmából.

002

Akinek mindezek után kérdése van, kérjük kicsit tegye szabadabbá az életét, nézzen kevesebb televíziót, hallgasson kevesebb rezsicsökkentő Kossuthot és főleg olvassa ritkábban a kormánypropaganda palettáját.

Megéri!

A lényeg tehát, hogy Lajos, a Simicska megméretteti magát. A versenysúly már adott…

One thought on “OLIGARCHA HÓZENTRÓGERBAN – Simicska kőlevese, meg az illanó II/III”

 1. Az utóbbi időben megváltozott a véleményem Simicskáról.
  Miután gazdaggá tette az Orbán családot-s persze jutalomból ő is lehetőségeket kapott-elkezdett önálló életet kezdeni.
  Ez az ember tud valamit!
  Nem lop ugy,mint mások akiknek gyarapodása nem megmagyarázható és félnek elfogadni egy képviselőkre és hozzátartozókra vonatkozó törvényjavaslatot.
  Simicska-bár apósa kövérség miatt hunyt el anno-s nem az ellenzék “ölte meg”-jól müködteti az agyát és ügyesen tesz-vesz,kihasznál minden törvényes-mindegy ha nem etikus-lehetőséget és mára már ennyire jutott.

  Kiváncsi lennék,képviselőként ,netán miniszterként mit produkálna?
  Szinte biztos vagyok benne,nem hagyná,hogy folytatódjon a jelenlegi mutyi…
  Sok Fidesz-es is látja,hogy reményteli,fontos ,megkerülhetetlen ember.
  Emlékezzünk csak Ágh Petike ,dörgölőzös,barátkozós mosolyára,mikor megtalálta Simicskát Sárváron…Valamikor még jól jöhet neki???

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.