TUDJUK, MIT CSINÁLSZ EZENTÚL VASÁRNAP! – закрытые воскресенье Часы

Szombat, éjfél előtt valamivel, az áruházi bemondónő álmos hangon kitessékeli a még bambán őgyelgő nézelődőket, turikáló vevőket a hipermarketből, a biztonsági őr hagy még egy kicsinyke rést a legeslegutolsó ajtón, hogy a lustábbak kislisszolhassanak, aztán az automata kapuk bezárulnak.

005

Megkezdődik a vasárnap éjfélig tartó, закрытые воскресенье Часы.

A minden normális emberi szabadságot és szükségletet felülíró semjéni demagógia első jelentős győzelme, íme bekövetkezik, kezdődhet a multik és egyéb mocskos kereskedő patkányok kivéreztetése, a móresre tanítás, melyhez a mi jóságos kereszténydemokratáink mindennél jobban tetszenek érteni!

001

Mostantól a magyar ember – alaptörvényi szinten persze – utálja a bankokat, utálja a kereskedőket és vendéglátó egységeket! Kvázi az összes vállalkozót, hiszen mind ellenség, mer’ kőgazdag, lopta temérdek vagyonát. Egy rendes magyar utálja az országunkat körülölelő nemzeteket, meg az egész EU-t, mert azok meg nem magyarok!

Tehát megfelelünk felcsúti istenünk elvárásainak. Egy fontos dologban biztosak lehetünk. Magyarország mostantól, végképp és vitathatatlanul, mindenkinél jobban teljesít. Nem vitás! Elértünk minden elképzelhető csúcs fölé, mondhatni a tökéletességet írtuk felül.

003

És mi már azt is tudjuk, Ön, mit csinál ezentúl vasárnap! Mi az, hogy… úgytudjuk!

A program világos és egyszerű. A vasárnapi hajnali ébresztő után a magyarok templomokba igyekeznek, hosszú, tömött sorokban. Az eddig boltokban herdált pénzeket nemzetiszín szalagokkal átkötött perselyekbe helyezik szigorúan a nemzeti érdekek mentén, majd a törvény szerint, családi alapon szerveződő lerakatokba sietnek, hogy a megmaradt pénz egy részéből megvásárolják azt a több liter kannás bort és kommersz szeszesitalt, amit a nap hátralévő periódusában boldogan belötykölhetnek…

Aztán délután kollektíve felkeresnek egy a közelükben található futballstadiont, melyet a tartalmas időtöltés érdekében emeltetett mennynek és földnek felcsúti ura. A maradék lóvét feldobva szurkolnak és üvöltöznek, szotyolát és tökmagot köpködnek szerteszét, aztán a földbe verik az ellenfelet a megérdemelt győzelem után is éltetni merészelő ellen-drukkerek csoportját. Naná!

Este a televízió elé özönlenek, megtekintik az egyes csatorna hírműsorát, mely bemutatja a kedves vezető e heti moszkvabarát diadalútjait, aztán, ha van még erejük, elvonulnak, ki-ki a maga idézet-gyűjteményével, melyekben a nagy Orbán kiváló tanításai, bölcseletei rejlenek…

U.i.:

004

Már alig várom az első zárva-vasárnapot! 2015 március 15-ét, amikor leszarhatom az addig nyitva tartó kereskedelmi egységeket. A Petőfi és Kossuth utcák sarkán a nagy He-he-he-hende ötlete szerint elszavalom majd a Nemzeti dalt:

„Rabok legyünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok!” Naaaa?