KERESZTÉNYDEMOKRATA FŐZELÉK – amiben dr. Rétvári csak akadék

…avagy, ezeknek elgurult a gyógyszerük!

Igen, még mindig a vasárnapi zárva-tartás!
Még mindig az alapvető szabadságjogaiban korlátozott emberek és a KDNP csörtéje, de ez már több, mint a morgolódó emberek egyoldalú zaja!
Amire talán nem számítottunk, (azt gondolnánk, hogy a KDNP vezérkara, de főleg az ATV-ben nem is olyan rég brillírozó Rétvári pajti, talán elfoglalja magát, inget vasal, cipőt bagaroloz a másnapi szentmisékre) – hogy magába roskad végre; de nem!

A frissen alelnökké választott – heten lettek alelnökök, lám, mint a gonoszok – Rétvári a „lemenő nap fényében”, szombat este provokált egy orbitális méretűt, aztán nézett kifelé az ő okos fejéből, vajon, mit szól mindehhez a nép.

Szólt.
Nem is keveset, s a mennyiségen túl, bizony a minőség is megmutatkozott még vasárnap este is Dr.Rétvári Bence KDNP-s politikus facebook oldalán!

Fanyalogni, finnyáskodni persze lehet, – főleg buzgó kormánypárti olvasóinknak – meg eltöprengeni, vajon kell-e az olykor alpári stílus? Fúúúj! De kérem! Az indulatok már csak ilyenek, s nem árt, ha olykor olyanok is megismerkednek a valódi köz-véleménnyel, akik még ma is a lila és rózsaszín ködökben élnek!

Íme, hát Rétvári doktor provokációja, és néhány reflexió, a teljesség igénye nélkül! Amúgy, no comment – merthogy olykor a szavunk is elakadt, bár tökéletesen egyetértünk az előttünk szólókkal!

aaaaa
.

„Egy kép többet mond ezer szónál.
A kereskedelmi alkalmazottak szabad vasárnapjáról szóló törvény hatálybalépése utáni első szombaton ezeket a friss álláshirdetéseket fotózta le egy ismerősöm az egyik hipermarket előterében. A hirdetés nem leépítésekről hanem új munkaerők felvételéről szól. Ez is a higgadt előrejelzéseket támasztja alá, miszerint a forgalom nem csökken, csak átrendeződik, így munkahelyek nem kerülnek veszélybe, a jogos pihenés viszont több munkavállaló számára garantált.”

Ezt írta ez a szerencsétlen politikus, és ezek a válaszok érkeztek a közönség soraiból:

Varga Ágnes: A logikus gondolkodás teljes hiányát véltem felfedezni az ön posztjában kedves Bence! Kérem agya ezen szekciójának sürgős aktiválását(pótlását) az ön és a köz érdekéért, ha már az a bizonyos két betű és pontocska ott szerepel a neve előtt…

Werderics Máté: Azt ugye tudod,hogy ezt a ciklust nem töltitek ki?A magyar embereknek elege van az álkeresztény faszságaitokból!Ha jól tudom,az istenetek tiltja a hazudozást,a lopást,az emberek becsapását.

Roland Hallama: Ezt mekkora hülyeség volt megosztani… Legalább akkora mint az egész vasárnapi boltbezárás. Ezt az ötletet az audiban kellett volna hagyni amit többek között én fizetek, bízva abban, hogy érdemes…. Mindenki jobban járt volna. Amíg az a “keményen dolgozó kisember” (köszi kormány részéről a lenézést) eldönthette volna mit csinál vasárnap, nyugodtan élhette volna “nagyemberi” életét, csak úgy keresztény módon, Részmunkaidős TESCO állások. Igen. Bence, ha ezt komolyan egy érvnek szánta bármi mellett, főleg, ha pozitív gondolatnak, azt hiszem kedves állampolgártársaimmal túlfizetjük Önt. De részmunkaidőben udvari bohócnak még lehet alkalmazzuk egy darabig vasárnaponként, mert ráérünk szórakozni a családdal ezeken a becses “vásárnapokon”.

bbbb
.

Ákos Bankó: Basszus,talán ez az első párt a történelemben aminek nem éri el a mérhető támogatottsága az 1%-ot ,viszont minimum a magyar lakosság fele gyűlöli…

Péter Kósa: Mivel a megfontolt, hidegvérű, elmés gondolatokba már beleuntam, csak annyit mondanék: hamarosan eljön az az idő, amikor az ilyen senkiházi, buta, seggnyaló idiótákat csak úgy…egyszerűen elkapják az utcán, és a szart is kiverik belőlük. Üzenném minden ilyen mocsadéknak, hogy nyugodtan elkezdhet…..félni.

Csontos László: Nem az a baj, hogy hülyeségeket beszél, hanem, hogy aki hétfő reggel hatra megy dolgozni, az kénytelen egész nap két napos kenyeret enni. Ja, a prolinak csak száraz kenyér jár. Bár én régen azt tanultam, hogy a kétkezi munkást meg kell becsülni, mert az termeli a profitot. (ja, az még ortodox gazdaságpolitika volt)

János Háder: Egyetlen megoldás van, ha, már a természet elfelejtett szelektálni, nekünk kel elvégezni a munkát. Ezeket még horgász csalinak sem vinném.

Kis szerencsével a hozzászólások még elérhetőek, ha valaki jól akar szórakozni, csak tessék, tessék:

https://www.facebook.com/drretvaribence/photos/pb.206829842043.-2207520000.1427050974./10153263723817044/?type=3&theater

Végül, a hozzászólások között felbukkant egy dalocska is. Zene füleinknek!