ÜZENETEK A SZOMBATHELYI KÖZGYŰLÉSHEZ – ahol, ugye senki nem szólhat, ha jön a fal?

A világ egyik, ha nem a legmulatságosabb talkshow-ja előtti napon megteszem a szokásos előkészületeket. Zsemlét, vajat és parizert spájzolok a maratoni helyzetre való felkészülés reményében, mert jobb, ha az embernél akad még estefelé is némi betétes zsömi; a rendszeres szünetekre háromazegyben kávé, meg persze cola, hogy egészen „ott” érezhessem magam! Aztán összeállítom a tévéfotelt, a stokiból eszkábált lábtartóval, kipróbálom benne az ülést és várakozni kezdek. Naná! Jön-jön-jön… a szokásos nyökögéssel és tollcsattogtatással bátor, újjáélesztő manusz, meg a mindenre rábólintó csapata.

A mi Puskásunk!

001

Milyen kár, hogy felénk nem fú az „idők szele”. Lehet, hogy a mi „kormánypárti” képviselőink nem olvasnak „baráti sajtóterméket”? Pedig az ő fiuk, bizonyos Bencsik, derekasan rángatja ama bizonyos harangot: „A társadalom pontosan úgy viselkedik, mint egy ember. Tud szeretni, tud lelkesedni, ha kell lángolni, sőt meghalni akár, de tud csalódni is. És most csalódott” – fogalmazott Bencsik András, aki szerint a társadalom most nem az iránnyal elégedetlen, hanem a stílussal van baja.
„Nem leváltani akarja a kormányt, hanem vissza akarja kapni régi kedves Fideszét, aki mellett nyolc éven át hűségesen kitartott, s akit 2010-ben olyan magasba emelt, mint még senkit sehol, soha” – vélte.

Visszasírja a régi kedves Fideszét ez a derék „demokrata”, a Magyar Szovjet Baráti Társaság egykori irányítója, a Nők Lapja néhai párttitkára, a Vitézi Rend felavatott „Bácsalmási” című díszpintye, a Magyar Gárda alapító tagja, aki anno néhány jelképes forintért kapott székházat, éppen Orbán Viktortól. Igen, Orbántól! Akiből most – legalábbis Bencsik szerint – kiszeretett a társadalom, mivel csalódtak a bálványban.

bencsik

Ahogy az öreg káder megfogalmazta: „Orbánt már 1990-ben megszerették, de 1998-ben hódította meg az ország szívét. Ő volt a mesebeli legkisebb fiú, aki elnyerte a királylány kezét és vele a fele királyságot. Aztán a másik felét 2010-ben adták oda neki az emberek” – fogalmazott Bencsik. Aztán jön a hevesebb kongatás: „Ez a szoros érzelmi kapcsolat 2014 után eltűnt, jöttek helyette újhullámos ficsúrok lehetetlenül szűk nadrágokban és zakókban!”

Bencsik elkomorodott kicsit, amikor szomorúan konstatálta, hogy a békemenetek soha többé nem tölthetik el félelemmel a túlpartiak szívét. Képtelenek volnának még egyszer összerántani a falkát, a fővezér éltetésére…

004

Hű kutyája, a Putyin alfelét oly jelentős méltósággal fényesre takarító Bayer Zsolt ma szintén maga alól tudósít: „nem az a lényeg, hogy a tapolcai időközi választás után egy képviselővel kevesebb ül a Fidesz–KDNP-frakcióban, hanem az, hogy meg tudjuk-e állítani önmagunkat ebben a lefelé tartó spirálban. Most van itt az utolsó pillanat, hogy ezt megcselekedjék: ha nem emeljük ki repülőnket a dugóhúzóból, akkor vége. Akkor már csak a lezuhanás, vagy jobb esetben a sikeres kényszerleszállás marad” – fogalmazott.

A kormánypárt eszeveszett lejtmenetbe kezdett, jó volna mindezt konstatálni, itt, Szombathelyen is, mielőtt késve érkezik a mentő a hivatal elé! Jó volna észre venni és meghallani, ha a nagy békemenetelők rettegni kezdenek a nyilvánvalóan elzárt csapok láttán!

Ugye?

De a történet itt még nem érhet véget!!!

Ha valaki jól akar szórakozni közgyűlés előtt, vagy esetleg után, kéretik megtekinteni az alábbi videót, Dódity Gabriella zseniális alakítását, különös tekintettel a szombathelyi szálra…

https://www.youtube.com/watch?v=cqPWZT906rE

Primitív hadarás egy aluliskolázott, buta, szőke nőtől. Czeglédy Csabától rettegve, s menekülés közben elementáris erővel mégis a sárba döngölni őt, vágyálmaik szerint, a szokásos “adóbűnöző” demagógiával. (A video 2. percétől!)
Ez 2015 áprilisában a fidesz színvonal, itt tart ma a „kormányerő”.

Tessék mondani, Puskás úr, itt, Szombathelyen, ugye senki nem szólhat, ha jön a fal?

Jönnek a tízperces szünetek! Olyanok…mint ezek az üzenetek…