TUDÓSÍTÁS EGY TUDÓSÍTÁSRÓL – a bértollnok szerint jól érezhette magát az agysebész

Jól érezhette magát prof. dr. Csókay András agysebész az elmúlt szombaton.
Akkor, amikor Szombathelyen járva, az Őrvidékház vendégeként, – megilletődötten szemlélhette -, amint „telt ház és vastaps fogadta Dr. Hende Csabát, Szombathely országgyűlési képviselőjét, aki először beszélt a nyilvánosság előtt arról, miért is távozott múlt héten a honvédelmi tárca éléről.”
(Szerző: Cseszkó Tamás,Vas Népe)

002

Jól érezhette magát, mert különleges emberi értékei, bizonysága a Megváltó segítő erejéről, s nem kevésbé izgalmas útja az orvoslás legmagasabb fokáig, mind említésre méltónak találtathattak azon túl, hogy megismerhette dr.Hende Csaba, leköszönő honvédelmi miniszter távozásának okait…

004

007

Jól érezhette magát prof. dr. Csókay András agysebész az elmúlt szombaton. Akkor, amikor Szombathelyen járva, az Őrvidékház vendégeként, megilletődötten hallgathatta dr.Hende Csaba megrendítő előadását távozásának okairól:

„Vannak a politikában olyan helyzetek, amikor a miniszternek fel kell állnia. Ha japánban késnek a vonatok, le kell mondania a közlekedési mniszternek, pedig nem ő állítja a váltókat, de az egészért ő felel. Múlt hétfőn súlyos kritika érte a Magyar Honvédség tevékenységét, a műszaki határzár építése miatt. A katonák nem lehettek hibásak, mivel augusztus 1-től az öt hőségriadó közepette is hősiesen végezték a munkájukat, és építették az első, majd a második védvonalat. Egyértelmű, hogy csak én lehettem felelős, és a felelősséget vállalni kellett.”
(Szerző: Cseszkó Tamás,Vas Népe)

Jól érezhette magát prof. dr. Csókay András agysebész, ha a Polgári Esték rendezvénysorozat vendégeként az Őrvidékházban ülve, részese lehetett azoknak a felemelően boldog pillanatoknak, amikor „Hende Csaba kiemelte, hogy Szombathely országgyűlési képviselőjeként büszke arra, hogy honvédelmi miniszterként is szolgálhatta az országot.”
(Szerző: Cseszkó Tamás,Vas Népe)

003

Végül nagyon, nagyon jól érezhette magát prof. dr. Csókay András agysebész, amikor végre fellélegezhetett, hiszen ugyanott megtudhatta dr.Hende Csabától: „A jövőben a városért dolgozva próbálom Éhen Gyula szellemét követni, akinek híres mondása, hogy Szombathelyért mindent, Szombathelyt semmiért!”

Fellélegezhetett a világhírű agysebész, hiszen a leköszönő honvédelmi miniszter arra kérte a hallgatóságot, hogy támogassa a kormány és Orbán Viktor munkáját a jövőben is. „Én is azt teszem.” – jegyezte meg zárszavában dr.Hende Csaba leköszönő honvédelmi miniszter.

005

Ezért érezhette magát nagyon jól dr. Csókay András világhírű agysebész???

Nos, ilyen egy tudósítás, vagy inkább tollbamondás, melyet a megyei napilap olvasóinak szánt dr.Hende Csaba leköszönő honvédelmi miniszter.

Ilyen – úgy mellékesen! – egy szerinte nyilván jól használható világhírű agysebész, akinek érkezése, jelenléte éppen csak előfordulhatott a magasztos sorok között.

001

Nagy kár, mert a rendezvényen – melynek prof. dr. Csókay András agysebész volt a vendége! – alig volt zavaró, hogy Hende is megjelent.
Köszönet érte Professzor Úr!