TERRORTÁMADÁS MAGYARORSZÁG ELLEN – Vigyázó szemetek Párisra vessétek!

Ha kilenc csatornán hét biztonságpolitikai szakértő, meg persze a TEK vezére egyértelműsíti, hogy Magyarországon nincs és nem is lehet terrorfenyegetettség, akkor lassanként elkezdhetünk felkészülni azokra a bizonyos „előre nem látható eseményekre”, amiket általában nagyon is előre lehet látni, így eljövetelük nyilvánvaló realitás.

A kérdés alapvetően a „mikor” környékén keresendő, meg persze azt is illik figyelnünk, vajon melyek azok a tények, kiváltó okok, amik egyértelműsíthetik egy ún. terrorfenyegetettség kialakulását.

Mindazok, akik ettől a pillanattól riogatásnak, felelőtlen rettegtetésnek, meg sehol nem létező ellenfelek vizionálásának tudják be firkanatunkat, sietve üzenjük: nem, nem tojtunk be, csak láttunk már március idusán hirtelen hullott öt centis havat Magyarország területén, ami gyakorlatilag az egész országot megbénította…
Havat, aminek realitása akkor és ott a nullával volt egyenértékű, ugyanakkor a másik autóba való átülésen túl senki, semmiféle értelmes segítséget nem kaphatott – tőlük…

Van és lesz is esélye terrortámadásnak Budapesten, bármikor előfordulhat a párizsi merényletekhez hasonló esemény Győrben, Miskolcon, Szegeden és ami még ennél is elképesztőbb, Szombathelyen! Na persze, ennek „csak 50%” az esélye, tehát szinte biztos…

Csak amíg a francia fővárosba élőket felkészülten érte a „váratlan támadás”, (tették a dolgukat, nem volt pánik, volt mentés és készültség stb.) addig a mi felelőseink, elnyúlva kényelmes foteljeikben, rendre a váratlan események lehetetlenségéről hadováznak. Ez egy príma kis ország, itt nem lehet tornádó, nem jöhet aids és ebola, nincs globális felmelegedés, nem fogyhat el az ivóvíz és még sorolhatnánk.

Ha egyszer ítt tanyázunk Európa kellős közepén, ha átvonult rajtunk pár ezer, akkor még fegyvertelennek tűnő harcos – ezt éppen Orbán vizionálta! – akkor talán akadhatna végre valaki, aki segíthetne a felkészülésben!
0004
Mert nyilvánvaló, hogy normális haderő és védelmet biztosítani képes rendőri és csendőri erők nélkül, a kerítés építéshez, meg a gyorshajtók fotózásához remekül értő piros sipkás készenléti rendőrökkel karöltve maximum az áldozatok szerepére készülhetünk.

Jól mutatunk majd a fekete nejlonzsákokban, melyek a normálméretű magyarokra éppen elégségesek…

Szombathely lakói, akik rendre megtanulnak újjáéleszteni, szép lassan, mintegy fakultatív módon nekiláthatnának az evakuációs gyakorlatoknak, eljátszhatnának nem várt menekítési expedíciókat iskolákban, templomokban, kultúrpalotákban, stadionokban. Azért éppen ott, mert a fránya terroristák még véletlenül sem találomra pl. a Bem József utcai 22-es lakóház egy földszinti lakását fogják célba venni!

De minek is iparkodunk annyira!? Amikor tavasszal azt kérdeztük egy vázlatunkban, hogy vajon felkészültünk-e a menekültek vonulására, vagy éppen befogadására, senkit nem ütött szíven a gondolatmenetünk.(Írtunk, a menekültek meg megjöttek! Nahát!) Helyette fontosabb és magvasabb töprenkedések szóltak a derék, kétfarkú férfiakról, a hímzett ajkú prostikról, meg az árokban landoló szarvasokról. Nem lehetett fontos a felelős gondolat, amíg sokkal egyszerűbb elmélkedni pl. Hende Csaba legújabb kapuzárási rohamairól.
0001
Pedig lehet, hogy éppen rajta volna most a sor! Éveken át honvédelmi atyaistenként éppen ő volna alkalmas arra, hogy elmagyarázza a feladatainkat, felkészítse az egyszerű polgárokat egy váratlan eseményre! Vajon, ki tudná nála jobban, mire is számíthatunk? Ereje teljében, a munkák kellős közepén sértették meg annyira az önérzetét, – mely nyilván a katonái iránt érzett szeretetéből fakadt -, hogy nem tehetett egyebet, mint beadta a lemondását. Szegény, ó, jajj, jajj!
De nyilván készen áll egy „így védjük meg a magyarokat egy terrortámadás esetén” című projectre! Hiszen éppen a honvédelmet továbbra is segíteni kész jó szándékát emlegette az agysebész, Csókay előadásán!

Engedjük hát, hogy kiélhesse elhatározását, kamatoztassa rendkívüli képességeit! Itt toporog a függöny mögött!!!
0003
TERRORTÁMADÁS MAGYARORSZÁG ELLEN!
Jó kis cím, jó project! Ugye?
Lehet vele nemzeti hősként aláírásokat gyűjteni, pózolni kamerák tüzében és ígérni fűt-fát, hangoztatni elszántságot, meg rettenthetetlenséget.
Farsang idejéig kell csak kivallani, akkor elkapni néhány terroristának öltözött közmunkás győzikét és garantált a siker!

Batsányi meg már az emlékek közt is csak egy halovány pontocska. Ugyan, minek is vetnénk mi magyarok, vigyázó szemeinket éppen Párisra? Holnapután már erre a mai, százötven párizsi szerencsétlenre sem fog senki emlékezni! Jönnek az új témák, meg a végeláthatatlan magyar sikerek, melyek garantálják Európa császárjának felépítését.
0002
Az lesz az igazi terrortámadás! Jó lesz felkészülni Párizsban! Szent Mihály útja beleremeg! Viktorunknak Magyarország megtámadása után is vannak még ötletei!