BOCHKOR BESZÓLT KÖVÉRNEK – aki elhízik, nem érdemel párkapcsolatot!

Na most akkor kezdődhet az újabb panama!
Lehet őrlődni, vitázni, túlpolitizálni, megsértődni, meg duzzogni azon, amit a népszerű műsorvezető a minap eleresztett!
Lehet idézni Kövértől, Ákostól, meg Bagdytól, lehet előhozakodni a női princípiummal, akár a szüfrazsettek is riaszthatóak:

“ -Tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja, a párkapcsolatot”

Íme, így szólt a napi bomba, s most lehet csámcsogni róla! Bocsi úgy véli, úgy gondolja, hogy az a nő, aki elhízik, nem érdemel párkapcsolatot.

Mindez annak kapcsán bújt elő a rádiókészülékekből, hogy „éppen Pierce Brosnan-ről és feleségéről, Keelyről folyt a szó, illetve hogy a hölgy mennyire meghízott az utóbbi években. Bochkor azt kezdte el boncolgatni, hogy a színész nyilatkozata, miszerint ő imádja a feleségét úgy, ahogy van, nem igaz. Sőt, a műsorvezető még ennél is tovább ment: kijelentette, hogy a külsejükre ennyire igénytelen nők, mint Keely – akit egy budapesti hirdetőoszlophoz hasonlított –, nem is érdemlik meg, hogy kapcsolatban legyenek.”

0001

A 24.hu szerint – akitől ez az idézet származik – Bochkor ezzel a kinyilatkoztatásával nem csak a ducibb nőknél veri ki a biztosítékot.

Még alig ültek el a viharfellegek Kövér Ákosék sommás kijelentései után, most jött ez az újabb gumicsont, s ahogy a téma környezete jelenleg kinéz, nem ez volt az utolsó igazán értelmetlen duma, amiről lehet vitatkozni. A dolognak mindössze az a szépséghibája, hogy – akár a setét középkorban – itt is az alanyoknak van lehetőségük a legkevésbé megszólalni! Ha pedig ez a vaker is átlibben majd szocialista, meg liberálisnak mondott nőtipusok fikázásába – akikhez képest persze a nemzeti nőtipus rettentően rendben van – többen fognak kikérezkedni, mint azt valaha is elképzeltük volna.

Mert, hogy ez a szöveg sem fog simán lecsendesedni, az meglehetősen sanszos!

Lássuk csak, hol tart ma a húsdaráló? Elindult az egész dumaparti valahol a női feladatok felsorolásával. Jött az isteni anyaszerep, a falka-nevelde házelnöki, farizeus dicsérete, meg a „nem kell nekik egyenlőnek lenni, velünk férfiakkal” című agyrém, amihez bevoksolt a maga szárnyaló konzervativizmusával a pszichológia nagyasszonya, hogy sikerrel kettéválassza előbb a szakmát, majd a társadalmat is. Talán nem tűnt fel, de ugyanezen a sétányon bandukolt a szocialisták elnökének feleségéről felírt „kivernéd-e rá?” kérdéskör rengeteg ál-felhorkanása, és tessék, meg is érkeztünk a jelen kérdéséhez!

Érdemelhet-e párkapcsolatot az a nőnek látszó lény, aki többféle ok-okozati összefüggés után megduplázza méreteit?

És most sem az a fontos, hogy felrázzuk a társadalmat, azokat, akik megérdemelnék! Nem fontos, hogy miért változott egy hölgy testsúlya, miért visel egy ideje több mérettel nagyobb ruhát! Nem fontos, hogy milyen okok húzódnak a háttérben, mi miatt hízott meg – KÖVÉR, hát nincs tovább szükség rá, nem érdemel további párkapcsolatot! Taigetosz ez, kivégzés a javából, s amint kikerült az éterbe, nyilván lányok, nők és asszonyok ezreiben verte ki azonnal a biztosítékot!

0002

És most még véletlenül sem azokra az ezrekre, tízezrekre és százezrekre gondolok, akik reggeltől estig zabálva, nassolva múlatják az időt! Még véletlenül sem!

Azok felháborodását hallom, akik megértve az idők szavát, nőként a férfiatlanná vált férfiak mellett, napi rendszerességgel tesznek egészségükért, meg persze a szépségükért, s ebben a kegyetlen napi harcban bizony sokszor alul maradnak!

Talán éppen a világtalan és ostoba férfiak miatt – ugye, kedves, Bocsi nevű félisten! Azokra gondolok, akik ugyan minden lehetséges edzésrendszert, fogyókúrát kipróbálnak, szinte minden másról lemondva egészségesen táplálkoznak, s talán mégsem érhetik el azt az állapotot, amit a nagyságos Bochkor félék még tolerálhatnának!

Mert nekik nyilván nem jár a párkapcsolat!
Jóllehet, a drága férjeik és élettársaik naponta gurgatnak le torkukon mindenféle söröket, gondtalanul félrezabálnak, s mérhetetlen tokát, meg pocakot eresztve füstölögnek bele a párkapcsolatukba!

Szentek a Bochkorok, meg a Kövérek, szentek az Ákosok, G.Fodorok, csak éppen azt nem látják és hallják, hogy mivé lesz és lett a fajtájuk! Vajon, miért nem arról szónokol a feleségét és korábbi kapcsolatait lazán átverő hím soviniszta fazon, hogy mennyi értéktelen kan tekinti párkapcsolatát szükséges rossznak! Azokról miért nem szól vajon, akik mosógépként, kuktaként és gyermeknevelőként próbálják elkápráztatni a bárkivel kufircolni kész aptyukokat, midőn végre hazavezérli őket a korgó gyomruk?

A dolog úgy fest, hogy Bochkor nem a kövér nőknek, de leginkább Kövérnek szólt be. Ezek már egyeztetni sem képesek, mielőtt habratyolnának?!