ABSZURD A VÁLASZTÁSI IRODÁNÁL – a bőrfejű katonák, no meg a fair játék győzelme

A magyarországi demokrácia mélypontja, íme, elkövetkezett.

Fizikai erővel akadályozták meg a vasárnapi boltzárral szemben beadvánnyal élni kívánó ellenzéki képviselő találkozását a mindenható időbélyegzővel – Nyakó István (MSZP) helyett Erdősi Lászlóné, illetve az ő megbízottja pecsételhetett.

Pontosan négy másodperccel tehát, az ellenzék képviselője előtt. Magánemberként – ahogy Erdősiné mondta.

„Szürreális körülmények között sikerült benyújtani vasárnapi boltbezárásos népszavazási kérdését egy asszonynak, akit feltehetően kigyúrt, kopasz emberek segítettek az MSZP megelőzésében… A Kúria kitette a honlapjára, hogy elkaszálta az előző kérdést, szabaddá vált az út az új kérdés előtt… Perdöntő momentum, hogy az időbélyegzőhöz ki ér előbb. Ez dönt ugyanis a sorrendről, ami alapján az NVI vezetője elbírálja a kérdéseket. Az első kérdés ugyanis “foglalja” a témát, a többi kérdést így automatikusan el kell utasítani. A bélyegzős jelenet után a kopaszok mindannyian elhagyták az épületet. Vagyis senki nem adott le kérdést, nem kezdeményezett népszavazást. Nehéz tehát más magyarázatot találni a jelenlétükre, mint azt, hogy az MSZP-t kellett akadályozniuk, az asszonyt segíteniük.” (Index)

0003

Fair játék volt ez a javából!
Pusztán a véletlen különös szösszenete lehet, hogy Erdősiné annak az Erdősi Lászlónak a felesége, aki egész véletlenül 2010 óta Herceghalom kormánypártok által hatalomra segített polgármestere.

0002

Erdősi László az alábbi vallomást fogalmazta meg Herceghalom honlapján: „Ars poeticám Kennedy elnök nyomán: Ne azt kérdezd, mit tehet érted a közösség, hanem azt, hogy te mit tehetsz a közösségedért. Még aktív öttusázó koromban világossá vált előttem, hogy a fair játék, a sportszerű hozzáállás és a csapatszellem nem csak a sport világában fontos, de az élet legtöbb területén ezek a tulajdonságok a garanciái a hosszú távú sikernek.”

Az Erdősi család különleges vonzódása a sportszerű hozzáálláshoz igazán csodálatosan sikeredett a Nemzeti Választási Iroda előtt lezajlott rövidke abszurd kapcsán. Valóban nagyon fair játék volt, ahogy a 2006-os zavargásokból ismert „kemény mag”, – Kubatov klubjának, az FTC-nek állandó védelmet biztosító kigyúrt bőrfejűek egy csoportja -megakadályozta a jóval Erdősiné előtt érkezett Nyakó István célba érkezését.

(Úgy tűnik, ma délelőtt a magyarországi demokrácia mélypontja, íme, elkövetkezett. De legalább ízelítőt kaphattunk arról, vajon 2006 után miként fog lezajlani a 2016-os megemlékezések sorozata? Ha ugyanis a herceghalmi fideszes polgármester nem kevésbé orbánfan nejecskéje ilyen felvezetést kaphatott, vajon október 23-án miféle „rend” lesz Budapest utcáin? Na jó… Nem érnek majd rá utcaköveket hajigálni a kedves izomagyú, fradista bőrfejűek. Most ugyanis nem lesz szükség csetepatéra. A nagy megbízó éppen hatalmon van, elég lesz felmorzsolni mindazokat, akik megbontani merészelik majd a nagy egységet!Zenghet a Gyurcsány takarodj!, de rendesen!)

0001

Erdősiné megkapta az ukázt.
Erdősi László felkészítette az ő marcona nejét a nagy menetre, lebeszélte a részleteket Kubatov Gáborral, meg az ő gárdistáival, aztán a nagyságos asszony feneke alá nyomott egy szolgálati kocsit, ami az Alkotmány utcába repítette őt. Ott már várták a kopasz hármasszekrények, akik szolíd mozdulatokkal maguk mögé paszírozták a szerény méreteiről közismert Nyakó Istvánt, végül mappáik árnyékában maguk elé tessékelték a polgármesternét, meg az ő szolgáját. S a pöcsételő masina elé zúdították a vasárnapi boltzár mellett ügyködő matróna végrehajtóját. Hosszú időkre ellehetetlenítve ezzel a többség akaratának esélyét.

Valószínűleg bűncselekményt elkövetve kijátszották a törvény előírását.
„Ne azt kérdezd, mit tehet érted a közösség, hanem azt, hogy te mit tehetsz a közösségedért.”

Erdősi László igazi erőgép, a narancssárga farizeusok oszlopa: „Amikor a helyi közéletbe való bekapcsolódásom nyomán felkértek, hogy vállaljam a megmérettetést a községünk, Herceghalom szolgálatért folytatott küzdelemben, világossá tettem, hogy céljainkat csak jó emberi kapcsolatokon alapuló, egymást megbecsülő, a rászorultakat segítő és minden jó kezdeményezést támogató munkával tudjuk elérni. Örülök annak, hogy a törekvésem megértésre talált.”

Erdősi Lászlóné pedig maga a first lady megtestesült figurája, aki talán még éjszaka sem pakolja a protézisét fürdető pohár mellé kedvenc jelvényét, mely Orbán Viktort ábrázolja, „az én miniszterelnököm” felirattal.

0004

A magyarországi demokrácia mélypontja, íme, elkövetkezett. Fizikai erővel akadályozták meg a vasárnapi boltzárral szemben beadvánnyal élni kívánó ellenzéki képviselő találkozását a mindenható időbélyegzővel.

Erdősiné, meg Orbán 2006-os bőrfejű katonái!