BON VOYAGE – Hello! Elment az eszem, s most indulok utána!

Amikor néhány nappal ezelőtt elrendelték a társasházak fellobogózását, takarékmódba kapcsoltam.
Mi a frászért kellene itt zsörtölődni?
Akinek kedve van, lobogózzon!
Nyilván ez is a velejárója az EB-nek, nem csak a póráz…

13475087_604360659741591_3625799061841001257_o

A Magyar Közös Képviselők Egyesülete (MaKKE) arra kéri a közös képviselőket, számvizsgáló bizottsági tagokat, tulajdonosokat, hogy tűzzék ki a magyar zászlót a társasházakra a labdarúgó Európa-bajnokság (Eb) ideje alatt.
“Az elmúlt évtizedek legfontosabb sporteseménye zajlik, amely a magyar társadalom minden rétegét megmozgatja. A magyar válogatott sikere előtt nem lehetnek közömbösek a közös képviselők sem. Nemcsak gesztus értékű a kezdeményezés, ezzel tartozunk a magyar nemzeti válogatottnak” – áll a közleményben.
Weisz Gábor Miklós kifejtette: a kezdeményezéshez más sok kolléga csatlakozott, holnap több mint száz budapesti társasházban lesz kitűzve a magyar lobogó és remélik, hogy a kezdeményezéshez még sok ezer társasház csatlakozik. „Nem csak Budapesten várjuk a csatlakozó közös képviselőket, reméljük, hogy vidéken is egyre többen állnak a kezdeményezés mellé” – tette hozzá. Hangsúlyozta: a mozgósításban a közös képviselőknek nagyon fontos szerepük van, hiszen több mint 4,5 millió ember él társasházban.”

Tegnap este viszont már komolyra fordult a helyzet!
Lemezt kaptam!
Nem bakelitet, csak egy CD hanganyagát, amit képtelen volnék magamban tartani!

folder

A „hűazannyamindenit” egy egészen enyhe kifejezés, a „jézusmária” pedig nem igazán képes elfedni a műalkotás hallgatása közben elszenvedhető külsérelmi nyomokat. Már, ha az ember fia a falnak kenődik, egyik másik gyöngyszem hallatán!
Ugyan a Boci-boci tarka, meg a Mézgáék zenéje lemaradt, de szinte minden összeállt, hogy igazi fergeteg-party üvölthessen valamennyi panerdrukker viskójából.

Nosza, pajtikáim, töltésre! Aztán elő a láda sörrel, brunnyantsátok be a televíziókat és kezdődhet is az orgazmus!

http://tinyurl.com/jydn8ob

Hello! Elment az eszem, s most indulok utána!
Megjelent és már kapható, lopható a BON VOYAGE című szomszédszeretgető albummm!
A felhozatal hiánytalan!

3

Itt van minden és mindenki, aki számít: Ganxsta Zolee, PASO, Firkin, Halott pénz, meg Rakonczay Imi! De aki igazán tutira vágyik, annak itt a stadionok slágere, az örökbecsű Soho Party, no meg az Éjjel soha nem érhet véget…
Ha valaki mégis józanul jutna a lemó legvégére, az garantáltan rázuhanhat a lágyára, hiszen ez a kiadvány sem nélkülözheti a Nézését, meg a járását!

BON VOYAGE! No comment!