HASHAJTÓ ALSÓSZÖLNÖKRŐL – persze csak, ha nem sajnálod kidobni a vacsit

A mi Tónink ártatlan!
Ahogy a nyilatkozataiból kitűnik, egyre ártatlanabb.
Eddig is így gondoltuk, de mióta tiszteletét tette Bayerzsótinál, mélymagyarsága egyszerűen lenyűgözővé vált.
Ahogy ült ott, vadiúj, melírozott frizurájával, a floridai tengerparton összekapott napbarnította orcájával, snájdig kis galambszürke zakójában – az ártatlan szűziesség megtestesült angyala volt – mi más!

„Nevetséges, ha az embernek egy gyilkosságért jogerősen elítélt személy vádjaival kell foglalkoznia – fogalmazott péntek este Rogán Antal az Echo Televízió Mélymagyar című műsorában. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter annak kapcsán, hogy Portik Tamás a Fővárosi Törvényszéken tanúként azt vallotta, tízmillió forintos korrupciós pénzt vitt korábban neki, felidézte, a bűnöző az első polgári kormány idején nem is tartózkodhatott Magyarországon, a szocialista országvezetés azonban ez a tiltást valami oknál fogva visszavonta. Majd 2012-ben, hosszas kutatás nyomán a rendőrség letartóztatta Portikot, vádat emeltek ellene, aztán a bíróság nemrég el is ítélte. „Nem elég, hogy 2002 és 2010 között szabadlábon flangált, segítséget is kapott, találkozhatott az akkori titkosszolgálati vezetővel, Laborc Sándorral. Kiderült, arról beszélgettek, nagyon utálja a jobboldali politikusokat, mindent meg fog tenni, hogy lejárathassák őket. Még az én nevem is elhangzott” – mutatott rá Rogán. Felidézte, a nemzetbiztonsági bizottság által is megismert beszélgetés felvétele szerint Portik arról is értekezett, balos politikust szívesen, jobboldalit soha nem finanszírozna.”

roganka

„Az egész tehát egy nyilvánvaló hazugság, lejáratási kísérlet” – szögezte le a minapi tanúvallomásról, megerősítve, nem ismerték egymást Portikkal, semmilyen üzleti érdekeltségével nem kötött megállapodást a korábban általa vezetett, V. kerületi önkormányzat. Amint lehet, hamis tanúzásért feljelenti a rágalmazót, fontos, hogy valamennyi állítást kivizsgáljanak a hatóságok. Végül felvetette: „Már csak az a kérdés: ki rendelte ezt meg?”

Íme, a XXI. század legfájintosabb hashajtója, egyenest a vendvidéki Sakalovciból, vagy ahogy a magyar ajkúak mondják, Szakonyfaluból!
A recept rémesen egyszerű!

Bekapod a kaját, elindítod az itt mellékelt videót, végigszenveded a világ legbárdolatlanabb gennyládájának előhangját, aztán már kezdődik is a mi Tónink szerecsen mosdatása.
No, nem kell rosszra gondolni, itt Tóni fürdik egymaga, önkezével, ha úgy tetszik!
Felvet és megállapít, sommáz és végül kiböki a frankót!
Semmi akadálya, hogy Polt mindezt megkajálja, rendesen.
Mert már neki is látott!

13413794_883441665118740_5159945067892847817_n

Nekünk meg itt marad a mai vacsi viszontlátása!
/Hiába néz oly ártatlan ürességgel ez a mi derék fiunk, a csupacsecs, őnagysága mentén…/
Mert ez a videó – hogy idézzük a nagy klasszikust, Szakály Gábor egykori szombathelyi ámokfutót – gyomorforgató!