DZSUDZSÁK VÉGRE BILIT BORÍT – kongó stadionok az EB sikerek után?

Sokan voltunk, de nem elegen!
Tudod, Te „kedves vezető”, amikor mi, a falábú, se dekázgatni, se emelgetni – így nyilván írni sem tudó firkászok milliószor megkérdezzük, minek építesz három és félezres stadiont egy 1812 lelkes falunak, lesajnálod a magunkfajtákat!
Nyilván, csak rosszmájúságból, irigységből írtuk le, újra és újra, hogy nem értjük, minek apróra zsugorodott hazánknak ennyi stadion, minek azokban annyi férőhely.

Leírtuk páran, de úgy tűnik, csak sokan voltunk… de nem elegen!

Amikor jött némi siker, a hosszú semmi után, te csak annyit mondtál: na, ugye!

Az EB magyar sikerei a te sikereid lettek, rögtön tudtad, hogy minden téged igazolt! Budapest utcáin hömpölygött a tömeg, a nagyvárosok napokra elfeledték a gondokat.
Csakhogy az EB után rögtön előhoztad a migránsokat, az idióta Brüsszeli tudatlanokat – még mielőtt örülni kezdhettünk volna!
De igazán!
Elvetted a kedvünket az örömtől, megvontad a magabiztosságunkat, hogy tovább verhesd a fejünket az általad módszeresen felszántott földbe!

Dzsudzsáknak lett elege először! Ugye, olvastad, mit nyilatkozott az Indexnek?
Dzsudzsáknak elege lett az eldobhatóságból, abból az alattvalói szerepből, amivé valamennyiünket szántál!

db1

„A franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar csapat egyik kulcsembere vasárnap a Hungaroringen az MTI-nek elmondta: kint volt a Ferencváros és a Partizani Tirana szerdai mérkőzésén, és felidegesítette, hogy a magyar bajnok FTC tizenegyespárbaj után kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjéből.

„Én is többet vártam, arra számítottam, hogy a Fradi túljut ezen a csapaton. Ha a két együttes közötti különbséget nézem, akkor talán az akarat döntött az albánok javára. A válogatottal bizonyítottuk, hogy akarattal mit lehet elérni” – vélekedett.

„Tízezrek vonultak utcára és megállt az élet a válogatott idején, de azok a tízezrek most nincsenek kint az utcán és a stadionokban sincsenek. Alapvető probléma, hogy még mindig konganak a stadionok az ürességtől, pedig mindennek az alapja a kellő támogatás, a kellő plusz, a kellő szurkolói háttér” – mondta a 29 éves szélső.
Kiemelte: döbbenetes, milyen egységről tett tanúbizonyságot az ország és a szurkolótábor az Európa-bajnokság ideje alatt. „Ezt nagyon meg kellene lovagolni, nem csupán két-három hétig megélni, úgy, hogy augusztusban már senki nem akar meccsre menni” – tette hozzá.

12219591_914276828661990_1648279935594507878_n

Dzsudzsáknak július 25-ig tart a szabadsága, ezért hétfőn csatlakozik az Ausztriában edzőtáborozó Bursaspor csapatához, de még nem tudja, hogy marad-e a török klubban.

Van benne némi csalódottság, és meglepőnek tarja, hogy – szerinte – az egész magyar labdarúgás számára nem hozta meg az áttörést az Európa-bajnokság.

„Senki nem várta, hogy a Real Madridba fogok igazolni, de azt a keresettséget sem hozta meg, amit sokan reméltünk. Ez az én jövőmre is kihatással lehet, de tavaly is csak augusztus közepén igazoltam át, a következő hónap végéig most is ráérek” – mondta a játékos.”
Viktor!
Mi lesz, ha egyszer kiderül majd, hogy az EB győzelem csak a te kampányodhoz kellett, mellékesen, Habony által koreografálva, ahogy a kerítések, a terrorfenyegetettség, meg a folyton szapult, áruló baloldal?

Vajon, ki fog majd akkor kifakadni, s lesz-e, aki meghallja a hangját?
Ma Dzsudzsák végre bilit borított!
De lehet, hogy csak a fekália terült szét a felszínen?