BÁBINÉ KÖVÉRREL ÜNNEPEL* – a házelnök, meg a fidesz szégyentelen dísztyúkja akcióban

Íme, Bábiné Szottfried Gabriella újratöltve!
Pontosabban, az országunk szégyenének tartott munkanélküliségen élcelődő néhai képviselőasszony, Hende Csaba barátosnéja ismét a reflektorok elé áll! Ha pedig szerepelhet, mindjárt a legtutibb partnerhez fordult: Kövér Lászlót hívta, hogy vele turbékolhasson az Anyatej világnapján!

2014 év elején arról írtunk, hogy a fideszes képviselőnő egy elszólása így hangzott: „SZÉGYELLJE MAGÁT, AKINEK NINCS MUNKÁJA!”

9

A valamivel több, mint negyvennégy ezer lájkot provokált írásunkban a lehető legnagyobb alapossággal próbáltuk bemutatni, miként érhetett révbe, hogy lett miniszteri biztos Bábiné Szottfried Gabriella – hogy ebben a megtiszteltetésben miként fitymálhatta a munka nélkül szenvedőket.
A hozzászólók zöme szinte alig minősíthető brutalitással esett az „újgazdag libának”, mi pedig optimistán azt gondoltuk, talán jó segítséget nyújthattunk a szőkeségnek a visszavonuláshoz. Tévedtünk!

Bábiné Szottfried Gabriellát nem ilyen fából faragták! Nyilván, mint minden párttársa, ő is makulátlan életvitelt folytat, s jó keresztényként elítéli a hazudozást, no meg a mások bántását! Nyilván! De ez nem jelenthette, hogy a kiverekedett jólétből akár egy pillanatra is elege lehetett volna!

get_item

Bár a választók bizalmát a következő ciklusra már nem sikerült megnyernie, azért egy zsíros állást sikerült összekaparni ennek a derék téglának! Ő, és szeretett férje, „a Bábi” a mai napig élvezi azt a kiváló döntést, amit úgy 2001 táján hoztak: párttagságuk, dörgölődzéseik meghozták a gyümölcsöt! A korábbi Hende menti napsütést íme a Kövéri napos oldal váltotta, most már a házelnök lesi a dísztyúk mosolyának villanásait…

Bábiné ajánlkozása, a házelnök bátor meghívása elérte a célját!
Az országház épülete lesz immár hangos a legújabb rangjában tündöklő elnöknőtől. Mert igen, Bábiné Szottfried Gabriella immár az Egészségügyi Szakmai Kollégium (ESZK) Védőnő Tagozatának elnöke. Az általa összehívott ünnepség meghatározása is iszonyatosan felemelő: Az Egészségügyi Szakmai Kollégium Védőnő Tagozata és Neonatológiai Tagozata konferenciát rendez az Anyatejes Táplálás Hete és a Szoptatás Világnapja alkalmából “Az anyatejes táplálás jelentősége” címmel. Hát igen, hol vagyunk már a „SZÉGYELLJE MAGÁT, AKINEK NINCS MUNKÁJA!” rigmusaitól! Itt kérem konferencia készül, ahol elnöknő Gabriella segítségére egyenesen Házelnök Laca siet, nyilván, hogy elmondhassa:

000736451-7130-625

Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének tartanák, ha unokákat szülnének nekünk,”, később pedig kiegészíthetné azzal: “hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik.

Bizony, bizony, ez a rengeteg nemes gondolat lehet az alapja ennek a kiváló napnak, amit csak a magunk fajta ostoba firkászok becstelenítenek egy kevéskét, de nyilván minden előadó és hallgató bőséggel kaphat majd vattát, amit kedvükre gyömöszölhetnek a füleikbe!

Szegény rosszfogú Mari meg majd otthon sziszeghet, hogy az ő Lacája milyen jól mutat a krampusz Bábi neje oldalán, de sebaj, a fontos, hogy Gabriella jól érzi magát! A házelnöki gyakorlat – már ami a tömegek szop(t)atását illeti, nyilván segít, hogy Kövér László parádés közreműködője lehessen e nemes aktusnak…

1

Bábiné Szottfried Gabriella életművének kiemelkedő gondolatait most is csak azért idézzük, hogy érthető legyen, miért is ő és miért éppen Kövér László turbékolhat az anyaság egyébként legszebb ünnepén! Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 1992-ben nyilvánította augusztus 1-jét az Anyatej Világnapjává, augusztus első hetét pedig a Szoptatás Világhetévé, melynek idei mottója: „Szoptatás – egy életre nyerhetsz vele!” Ehhez adalékolunk némi Bábinét, csak a korrektség kedvéért:

Vácon születtem 1966-ban. A kórházból Püspökszilágyra vittek haza szüleim, ahol 23 éves koromig (házasságkötésemig) éltem. Az általános iskola után a váci Egészségügyi Szakközépiskolában tanultam tovább. Az ott eltöltött négy év megtanított az empátia és a humánum fontosságára. A váci kórházban megélt szakmai gyakorlatok, tanáraim és oktatóim alapozták meg bennem az egymásra való odafigyelés értékét. Az érettségi után az OTE Egészségügyi Főiskolai Karán folytattam tanulmányaimat. 1987-ben szereztem oklevelet védőnőként. Friss diplomásként Gödön kezdtem dolgozni, majd 1988-ban Vácra kerültem, ahol közel húsz évig voltam körzeti védőnő Deákváron. 1990-ben költöztünk Sződligetre, ugyanis a Barackosban kezdtünk építkezni. Három gyermekünk született: Zsófia 1990-ben, Anna 1999-ben és Levente 2004-ben. A gyerekek közti korkülönbség lehetőséget adott a továbbtanulásra. Így szereztem általános természetgyógyász képesítést (ETI, 1998.), majd a Sapientia Szerzetesi és Hittudományi Főiskolán Gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó másoddiplomát 2007-ben.

A 2002-es választás oly’ sok honfitársammal együtt az én életemet is megváltoztatta. A szemlélődéssel felhagyva, férjemmel együtt megalakítottuk a Pro Patria polgári kört, majd 2003-ban a Fidesz helyi szervezetét.
A napi aktualitásokon kívül hagyományteremtő rendezvényeket is útjára indítottunk, ( Sződligeti Polgári Piknik, karitatív rendezvények, parlagfűmentesítés).

A hatékony csapatmunka nélkül 2006-ban nem nyertünk volna az önkormányzati választáson és 2010 tavaszán nem sikerült volna változást hozni ebben a választókerületben is.
Hiszem és vallom, hogy összetartással újra emelkedő pályára állíthatjuk szeretett hazánkat, sereghajtóból felküzdhetjük magunkat.
Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

*u.i.: SZOPTAT / SZOPAT utólag javítva. Amennyiben a cím mások szerint egy felesleges T betűt tartalmaz, úgy elnézést kérünk érte!