HALOTTAK NAPI MIKULÁS – sorban állás közben, mindenszentek előtt

Jön a hosszú hétvége!
De még milyen hosszú!
Szinte egyvégtében hétvége jön, kiadós hétfővel, keddel, némi szerdával, és lassan már most csütörtök óta nem lehet szinte moccanni sem a közértben!
Ha pedig a köv. csütörtökön végre munka közelbe férkőzünk, lehet kezdeni az egészet elölről!
Piszkosul ki van ez találva!
Rendben van, nagyon is rendben van, hogy előrelátó, amolyan rákészülős-készletezős bagázs lettünk, nem bízunk semmit a véletlenre, felhalmozunk és gyűjtünk szinte mindent – a magyar ember lassan mókusokat szégyenítő módon képes módszeresen spájzolni.

A varázsszó nem más, mint a „hosszú hétvége”, főleg, ha az majdnem két hétvégényi! Íme, az idei őszi jamboree, a szombati, szombatra vonatkozó nyitvatartással, a vasárnapi vasárnapra vonatkozó nyitvatartással és a hétfő a hétfőn megszokott nyitvatartással.

Na, igen, kedden bezár a bazár, de semmi vész, szerdától újra lehet sorban állni! No, akkor tessék mondani, mi végre bolondul meg mindenki, minek lepjük el a szupermarketeket, s miért próbálunk meg mindent, mindenki elől elvásárolni? Jó héttel a naponta nyitvatartással hívogató soknapos semmittevés, a ” halottak napi hosszú hétvége” előtt.

44821

Szinte már hallom a műsorvezető némber nyávogását szombaton, vasárnap és persze hétfőn és kedden is… A hamarosan végszunyára ballagó adón a nyomorult pára hajnaltól buzdít mindenkit a lustálkodásra! Még tizenegykor is azt próbálja ragozni, milyen jó dögleni. Ez a mutatványok mutatványa, amolyan malackodásra tanított disznók esete! Mert a többség tényleg semmi egyebet nem tesz majd, mint elcseszi a borongós őszi napokat, eszik, iszik, megint eszik és megint iszik, azután hortyog a dögunalmas műsorok előtt.

Hja kérem, a NER honában, Orbánisztánban ez a halottak napja, meg valami mindenszentek, a hosszú hétvége. Ez a dolgunk!151201_mikulas_csokolade
A boltokban szépen fogy a csokimikulás! Mindenszentekkor a legjobb nasi, nyilván ezért veszik most ötösével! Mert valójában akkora mennyiségben szobroznak a polcokon ezek a csokiféleségek, hogy a nagy felvásárlók minden szándéka ellenére kénytelenek lesznek majd a felét átöltöztetni csoki nyúlnak – de sebaj! A fontos, hogy a halottak napi nagybevásárlás idején irdatlan mennyiségben lehessen venni szaloncukrot és habkarikát is, jóféle csillagszórókkal, meg fenyődíszekkel együtt!

No, és akkor felháborítónak tartjuk Trumpot, amit verseny nélkül huppanna a trónusra? Ugyan már, minek ez az álszent sündörgés! Boldogok a lelki szegények, mert övék a szupermarketek országa!

6vdyqh2uaey6kedls

Kit érdekel a KDNP újabb riogatása! Most minden nyitva lesz, lehet enni, inni, zabálni, mint a felcsúti gázszerelő – ne jajjgass annyit aranyapám!