HÁROM CENTIMÉTER FRISS HÓ – megnyugtatásul az ítéletidőről, meg világvégéről óbégatóknak!

Polgártársak, ott az írásműveket előállító süket és vak szobákban – ide süssetek!

Ti, akik – odaát a magasságoséknál… – képtelenek vagytok megérteni, mi miért nem szenvedünk témaszegénységben, akik azt gondoljátok, hogy tőlünk kell megvédeni az embereket; az olvasót – nyugodjatok le!
Szóval, pajtikák, bár megírtátok, hogy ma hajnaltól ítéletidő köszöntött ránk, megírtátok, hogy jobb, ha ki sem tesszük a lábunkat, mert a hó birodalma elnyeli utcáinkat – pihenjetek egy kicsit!

Nem baloldali, még csak nem is liberális maszlag – de ami ma történt az nem havazás volt. A legjobb esetben is csak havacskázásnak nevezhetnénk, de arról meg értelmetlen több flekknyi riogatást összehordani!
Ha megengeditek, bemutatunk néhány képet, mely még véletlenül sem ma és nem is a környékünkön készült! Csak, hogy lássatok havat!

NPS Photo - William S Keller - 1979 - Public domain image.
NPS Photo – William S Keller – 1979 – Public domain image.

0002

0003

0004

Depew, 2014. november 20. Egy férfi takarítja el a havat garázsbejárója előtt a New York állambeli Depewben 2014. november 19-én, miután az elmúlt napokban másfél méternél  is több hó hullott a térségben. (MTI/AP/The Buffalo News, Derek Gee)
Depew, 2014. november 20.
Egy férfi takarítja el a havat garázsbejárója előtt a New York állambeli Depewben 2014. november 19-én, miután az elmúlt napokban másfél méternél is több hó hullott a térségben. (MTI/AP/The Buffalo News, Derek Gee)

0006

És bemutatunk két rettenthetetlen hó-űző eszközt, a pár száz évvel ezelőtti találékonyság korából…

0007

0008

Tehát, nem kell betojni, a hó még csak üdvözlőlapot küldött!
Válaszolni sem fontos!
Ennyi!