JAVULT ORBÁN POZÍCIÓJA? – szerinte Trump nagyra tartja Magyarországot

Viktor telefonált.
Fehívta Donaldot.
Ugye fészbukosok?

Íme, a nekünk, magyaroknak készített giccses adventi koszorú – valami sebtében összerántott asztali izé, némi gezmet, hogy jól mutasson – megjelent a Kedves Vezető hozsannázása egy állítólagos telefonos elbeszélgetésről.

0003

A vonal túlvégén – állítólag – egy prezidentnek frissen megválasztott amerikai milliárdos igazgatta aranysárga parókáját, itt pedig – állítólag – Magyarország miniszterelnöke nyaldosta ajkait, miközben olvadozni méltóztatott a dicsérő szavak okán.

Trump a maga módján próbálta magát kissé beljebb nyalni, amikor – állítólag – elismerően nyilatkozott a fidesz nevű politikai képződmény játszóteréről.
De az eredeti, a telefonos elbeszélgetésről való interorbán kinyilatkoztatás persze mindennél pontosabban fogalmazott:

„Beszéltem telefonon az új amerikai elnökkel, így állíthatom, hogy a mi pozíciónk sokat javult. Donald Trump világossá tette, hogy nagyra tartja Magyarországot.”

Mivel egy ideje – tudjuk jól! – a többes szám első személy az nyilvánvalóan Orbán Viktort és b. hierarchiáját jelöli, nem lehetnek kétségeink afelől, hogy Donald Trump tökéletesen képben van, már ami Mészáros Lőrincet, Habony Árpádot és Rogán Antalt illeti, hogy csak a csatársort említsük…

0001

Donald Trump komálja a támadókat, meg nyilván bírja Andrew Vajna, Lázár János, Matolcsy György, meg persze a Pintér Sándor és Polt Péter összjátékát is. Ha nem így volna, nem beszélhetett volna elragadtatással arról az Orbánról, aki természetesen maga Magyarország. Nos, ha már őket mind nagyra tartja Trump, akkor Orbán joggal beszélhet pozíciója javulásáról – semmi kétség, ha végre kireppenhet magyar hangjával, Szíjártó Péterrel a Fehér házba, évtizedeken át lesz mit a tejbe aprítani Felcsúttól Budapestig.

Na és mi van velünk, maradék magyarokkal?
Mi, akik nem vágytunk migránssá lenni, nem tódultunk be mások hazájába, hogy ott elvegyük mások munkáját?
Velünk mi lesz, akik ide születtünk és itt élünk még mindig Magyarországon?
Ugye, nem akarja velünk elhitetni, kedves Orbán úr, hogy Donald Trump akár azzal is képben volna, egyáltalán, hol van ez a Magyarország?

0002

Ugye, nem kell elhinnünk, hogy akár csak egyetlen pillanatra is eszébe jutottak volna, valaha, a magyarok? (Na, igen, igen a Hajdu feleségét nyilván fel akarta szedni, ahogy ő mondta, de az az affér is csak Moszkvában volt, így a Budapest, meg Söpte, Pornóapáti szavak nyilván az égvilágon semmit nem jelentenek a milliárdosnak!)

Mindenesetre szép gezmet azt ragozni, milyen nagyra tartja Donald Trump Magyarországot….

Donald Trump nyilván elmerült a magyar történelem nagy alakjainak megismerésében, tudja, ki volt Dózsa György, hallott Zrínyiről, meg a Hunyadi familyról, nagyra értékelte Petőfi és Kossuth forradalmát, Széchenyi hazaszeretetét, aztán legfőképp a hős patriótát, Nagy Imrét!

0004

De kár, hogy mindez nyilvánvaló sületlenség, Donald Trumpnak fogalma sincs hol van ez az országocska, kik azok a magyarok és így azt sem tudhatja, miféle diktátor hívta volna fel, ha felhívja…
Donald Trump számára ez a mi kis kertecskénk, ez a „szeletke paradicsom” nem egyéb a többi, Európa területén marakodó paránynál, hazánk és népünk jelentéktelenségét még a hatalmasságra vágyó, önhitt törpünk sem lenne képes bárkivel is feledtetni!

Szánalmas ez az újabb izgalmas story, most éppen Orbánról, meg az ő Trumpjáról! Vagy inkább szemen szedett hazugság, olyan, mint az audiencia Ferenc pápával!

Egy fotó tanúsága szerint valóban úgy hozta a véletlen, hogy Orbán Viktor keze Ferenc pápa kezében pihegett… Most pedig az is lehetett, hogy Sarka Kata – mivel azért nyilván megőrizte Donald privát számát egy jó kis kufircolás reményében… -átadta Orbánnak a titkos hívószámot és talán fel is tárcsázta Trumpot a mi Kedves Vezetőnk….
De!
Ennyi!
Az az audiencia csak álom volt! Ezt a csevejt sem hallotta senki!

Semmi több nem történt, mint,kicsengett, felvették, Orbán köszönt egy illedelmes Hi-t, futott egy szolid kört a lábtörlő alatt, anyázott egy keveset, mint mindig, aztán várt, míg végül megszakadt a vonal…

Orbán e semmi után még „azt is mondta, hogy meghívást kapott Washingtonba, erre elmondta, hogy rég nem járt ott, mert „fekete bárányként” kezelték, amire Trump nevetve annyit válaszolt, hogy őt is.”

0006

Na igen, ezt még a szellemileg elsorvasztott, agyilag megnyomorított övéinek oda kellett bökni. Így lett igazán pompázatos az idei gezmet.

Szexi, meg fancy, ahogy minden az álmok tengerén.
Most, a hétvégén illene meggyújtani az első gyertyát.
De lehet, hogy az egész bozótos koszorút, az összes sallanggal együtt kellene valami mérhetetlenül nagy tűzbe vetni…

Mert ez az állítólagos telefonálás olyan égő!
Piti kis hazugság az egész!