RUSNYÁBB TÁRSAINK – Nem lehetne név szerint?

Tisztelt hölgyek, asszonyok, nők, leányok, édesanyák, csajok, nagymamák és további elnevezéssel illetettek, akiket a leghatározottabban nőként hozott világra a kedves anyukájuk!

Van egy jó, meg egy rossz hírünk!

Azok után, hogy bizonyos Megyeri Csilla – az Alföld Televízión futó Púder című műsor legújabb (55.), Esztétikai kezelések a kor tükrében című adásának műsorvezetője – az alábbi expozét elrebegte: „Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!”

Mind a mai napig senki nem sértődött meg e béna Fióna kijelentésén!
Ugye?

Tehát, a jó hírünk, hogy Megyeri Csillán kívül nyilván akadnak kreatívabb és sikeresebb nők, úgyis, mint: Vajna Tímea, Sarka Kata, Rogán Cecília, Demcsák Zsuzsa, Cinthya Dictator, Liptai Claudia, Palvin Barbara, Tóth Gabi, Tóth Vera, Tóth Andi, Hódi Pamela, Rubint Réka, Radics Gigi, Kulcsár Edina – tisztelettel bocsánatot kérünk azoktól, akiket kifelejtettünk!
Értük élünk, róluk olvashatunk, gyakorlatilag az övék Magyarország nagyobbik fele!

A rossz hír, hogy név szerint illene, mégsem tudjuk felsorolni azokat az édesanyákat, nagymamákat, lányokat és csajokat, akik persze az ország kisebbik részét jelentik, a statisztikai hivatal legutóbbi adatai szerint lehetnek kb. 5.219.149-en! Ez persze csak egy 2011-es adat, a helyzet azóta javulhatott!

Nos, őket is jó volna név szerint felsorolni, így illene, de a blog műfaj nem igazán szereti a hosszú lére eresztett írásokat.

Ők a rusnyább társaink.