LOPPERT DANI ÚJRATÖLTVE – a Czeglédyt gyalázó aktivista nyalta le Simicska g…i szavait

Úgy tűnik, kicsi hazánkban hamarosan új államtitkári széket párnázhatnak! Egy igazi fidelitasos kiválóság az új esélyes, egy már neveltetésében is narancssárga legényke, aki önéletírása szerint: Orbán imádatát már az anyatejjel slukkolva cseperedett a veszprémi flaszteren.

Akik szíveskednek még emlékezni , amint a csenevész Loppert Dani lehazaárulózta – anno – Magyarország miniszterelnökét, tudhatják, miért jelenthetjük ki egyértelműen, hogy készülhet az újabb államtitkári zsöllye.

Ahogy anno Danika, úgy nyilván Bóka Bencus is a szívéig hatolt vezérének, amikor megvédte őt legfőbb ellensége firkáitól…

Simicska Lajos egy negédes éjszakai kóborlása során, csak úgy nekifutásból az alábbi magvas gondolatokat volt szíves rögzíteni pemzlijével a saját tulajdonát képező plakáthelyek némelyikén:

Orbán egy geci!

A szöveg állítólag emlékeztetőül született.
Alkotója csak megerősítette kinyilatkoztatását, amit két esztendeje osztott meg a magyarokkal.

Ezek a szövegek bántották oly nagyon a hatalmas szívvel megáldott helyi fidelitas vezetőt, s útnak eredt, hogy átkenje a fertelmes szöveget:

„ -Ilyen obszcén kifejezéssel felírni Orbán Viktorról, a miniszterelnök úrról valamit, az botrányos.”

Bencust az obszcén kifejezés bántotta, nyilván elfogadhatóbb lett volna, ha Simicska egyszerűen csak lebunkózza, rablónak, csalónak, aljas árulónak nevezi néhai barátját a magyar miniszterelnököt, de ez a „geci” nagyon megbántotta az aktivista szemecskéit. Lekente hát. ( Az persze csak hab a tortán, hogy másnap e lekent helyekre Simicska fia éppen ugyanazt kente újra, mint az édesapja, hogy Bencus újfent kenceficélhessen…)

A lényeg, hogy a zord éjszakában kapucniba bújtatta bájos kis nóziját, és hófehér festékkel felszerelve a szürke tetthelyekre sietett, hogy átkenje a dokumentumokat, amely munkáért Orbán nyilván megdicséri majd, Simicska viszont feljelentette őkegyelmét.

Ebből következik, hogy amint az Loppert Dani esetében is lezajlott, lesz majd egy tárgyalás, mondjuk Tapolcán, odasereglik a tárgyalóterem elé pár száz kormánypárti aktivista, Bencust súlyos ejnye-bejnye dorgálásban részesítik és már mehet is Orbánhoz, aki mindezért meglepi őt egy bársony hokedlival. Így mindenki jól jár… nyilván!

Bencus amúgy már korábban is bebizonyította, hogy agyi képességei úgy kb. Budai Gyula magasságáig engedik, amikor néhány hónapja Kész Zoltán és Czeglédy összefonódására hivatkozva aggódott egyfolytában a kamerák előtt. Mondanivalója akkor sem volt, de az általa megélt rengeteg filmélmény, meg a kalandjátékok által átélt sokk átsegítette őt a realitás minden akadályán.

Ott és akkor is szólt mindenféle szólam, s láthatóan remekül szórakozott a kamerák előtt a kicsi bajnok.
Bóka Bence méltó a nagy elődökhöz.

Nyuszifogú Gyürk Andris, vagy éppen Cilikéjével oly kecsesen repkedő Rogán Tóni, majd 2005-től egyedüliként pályázó, valahogy mégis megválasztott Ágh Péter nyomdokain nevelkedve igazi ikon lehet a srác, telis-tele becsvággyal, a vezér iránti elkötelezettséggel. Mi kell még?

Most prímán odanyalta magát a legfőbb popsihoz, nem lehet kérdéses a jövője!

Holnaptól államtitkár, 2018-tól miniszter lehet az ipséből. Dönteni fog életről-halálról, mi meg jobb, ha megtanuljuk az ő teljes nevét: Tekintetes Geciátfestő Bóka Bence főméltóságú államtitkár úr őnaccsága, kegyúr, akinek volt bátorsága fehérre mázolni a legfőbb geci „botrányos” szövegét.

Mit fűzhetünk mindehhez: Csak így tovább Bencus, de azért ne csüggedj, lesznek még követőid! Szorosan, mögötted…