A FIDESZ DEDÓSAI AKCIÓZTAK – s majdnem bepisiltek a végén!

Ismét sikerült meglehetősen nagy lángon égni a fidesz óvodás tagszervezetének!

A Rogán Antal, Szijjártó Péter no és persze Ágh Péter által tajgetoszi magasságokba emelt narancsszínű ifjúsági társszervezet időtől időre akciózik egy kedveset – most éppen Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára fórumára merészkedtek be.

Hihetetlen bátorsággal kifeszítettek egy nagyon frappánsnak szánt molinót, melyen azt kívánták megtudakolni, vajon mikor fizeti ki „Klára” a diákokat. Arra a több száz diákra gondoltak persze, akinek elmaradt bérét Budai Gyula fantáziája után szabadon szajkózta a kormánymédia valamennyi bértollnoka, de amiről azóta megállapította a bíróság, hogy nettó hazugság, így a vesztes sajtóperek után kénytelenek voltak bevallani, hogy tizenegy diák pénzét zárolta az adóhatóság, ellehetetlenítve így a kifizetés lehetőségét!

Hogy az igazságtól milyen messze van az általuk feszegetett kérdés, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a nagy kérdésre nem is vártak választ, kitódultak a szabadba, s ott rögtönzött sajtótájékoztatónak hazudva, fagyoskodtak egy keveset.

A Fidelitas nem várta meg a választ a kérdésére, de sajtótájék…

A Fidelitas nem várta meg a választ a kérdésére, de a sajtótájékoztatót azért megtartotta róla. A vita pedig még úgy tűnik nem megy. bit.ly/2A31akY

Közzétette: Hír TV – 2017. december 7.


Szánalmas volt látni, amint a nagyvezírtől ellesett flegma modorukban próbálták alátámogatni együgyű dünnyögésüket! Nehéz volt meghatározni, mire is koncentráltak annyira, de a szimpla bambuláson túl nem igen futotta értelmes tekintetekre és gondolatokra egyiküknek sem.

A disznó személye itt ugyan nem vált világossá, de a sok lúd határozottan előretört…

A videót többször is végignézve, találgattuk egy keveset, vajon mi volt a céljuk valójában, de sem a borostásnak szánt napközis fiú ujjatlan kesztyűje nem vett le a lábunkról, sem a jócsajnak előretolt butácska fruskának nem jött be a nap – nem lehetett számára igazán öröm átvergődni azt a néhány elbénázott percet, ami után aztán kínos menekülésre fogták lépteiket. Azt üzenték, sietnek… na persze!

Csak reméljük, hogy mindahányan elértek egy ekkora tódulat befogadására alkalmas mellékhelyiségbe, s nem kellett tovább tipródniuk a tartályaikban felhalmozott málnaszörppel!

A nagy elődök – Rogán és Ágh – munkája beérett! A fidelitas honlapja szerint ugyan fejlesztés miatt elérhetetlenek, innen nézve a leginkább fejvesztésnek tűnt, amit összehoztak.

Nagy kár azon bíbelődni, hogy vajon mennyi komolyság, mennyi spiritusz lehet még e bagázsban, mint rejtett tartalék! Mert, ami a szenilis-nagyapó korba lépett, jelenleg uralkodó fiatal demokraták után jön – mert valószínűleg ezért tenyésztik ezeket az édes kis birkákat – meglehetősen lehangoló.

P.s.:
Czeglédytől való félelmük persze érthető. A helyükben – különösen a nagyvezér bíztatása miatt… – talán mi is mindent beleadnánk, de lehet, hogy inkább az angolos távozás frissítésén törnénk az agyunkat az efféle sajtótájékoztatók helyett. Mondjuk, mert télen hideg van!
És, ha az óvodás egyszer felfázik, be……..hat a végén!