HIÁNYZOL KLAPKA! – ránk férne némi hagyományos mosópor

Kiakadni lehet – nem bűn!
Bárki, bármin elcsodálkozhat, megrökönyödhet, általában csak keveseknek jut eszébe, hogy ebből üzletet csináljanak!
Klapka ehhez is értett!
Amikor a reklámok sorra arról csiviteltek, vajon, miért és mennyivel jobb a nyugati márka mosószere a hagyományos mosószernél, az Aranyember fogta a felöltőjét, elbaktatott a jogvédő hivatalba, s némi aprópénzért bejegyeztette magát, mint a „Hagyományos mosópor” elnevezés tulajdonosát.

E pillanattól nem zavarta, ha a multik köpködnek, szidják a szerintük vacak hagyományost. Klapka számlái már másnap megérkeztek, követelve az őt ért anyagi hátrány millióit. És már csak egy viszonylag „tökös” ügyvéd kellett, aki megtette a feljelentéseket, s pillanatra sem lazsálva végigülte, végignyerte a perek sorát.

Vajon, miért nem jut végre valaki arra az elhatározásra, hogy megalapítsa Soros Pártját?

Miközben naponta rikácsolják e „lehetetlenség” kapcsán kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt a maguk teóriáit, az illető kényelmesen hátradőlhetne, s csak a jogdíjakért kellene valakit elzavarni a bíróságokra…

De tényleg: miért nincs Soros Párt?
Miért csak Orbán párt lehet, azok gyülekezete, akik teleprüsszöghetik a lelkünket mindenféle Soros mocskolással? Ide nekünk Gyuri Bácsit! Ha egyszer ártatlan, miért nem állunk mellé, s miért nem vagyunk büszkék rá? Nem értem…

Ahogy az sem fér a fejembe, még hány pert kell megnyerni Dr. Czeglédy Csabának ahhoz, hogy az őt aljas módon teleköpködők végre belefúljanak a saját mocskukba?

A mai nap kicsi híre szerint rengeteg pert nyert ma is a szabadságától megfosztott jogász, neki adtak igazat, aki odabentről is teszi a dolgát. Aztán a nagy hír az volt, hogy itt, Szombathelyen, Vas megyében, mi, szombathelyiek éppen Dr. Czeglédy Csabát indítjuk a választáson. Nagy kár, hogy erről csak éppen Dr. Czeglédy Csaba nem tud semmit! Pontosabban, hónapokkal ezelőtt világosan a világ tudtára adta, hogy soha nem kíván a magyar parlamentben (kisbetűkkel) unatkozni!

Jó volna tudni, ki védette le ezt a rengeteg szemétséget? Vajon ki keres azon rengeteget, hogy álnok módon hamis híreket gyárt, agyal a böszmeségei felett, elküldi azokat a pestisrácok főalkeszéhez, hogy másnap az origo öles címekkel tojhassa a spanyolviaszt.
De hiszen, úgytudjuk, a figurát mindenki ismeri!

Itt Szombathelyen mindenki tökéletesen tisztában van vele, kinek fontos e rémhírek kiagyalása. Neki nyilván rengeteg pénzt hoz a mocskolódás!

Többet, mint arról Klapka valaha álmodhatott volna!